Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

marokkaans restaurant gent

Excellent 93 Score van 2 beoordelingen. Website Mogador Logeer dichtbij Mogador.


Harira En Co Marokkaans Eethuis Gent Gent Terras Buiten

Bekijk de vele opties voor het bezorgen van eten bestel gerechten en volg je bestelling van.

. Laat je favoriete restaurantmaaltijden in Gent aan huis bezorgen met Uber Eats. Marokkaans restaurant Mogador Gent review lijst. Ontdek het restaurant SAFI SAFI in Gent. Bijlokevest 93 9000 GENT.

Alles wordt klaargemaakt zoals in Marokko. Eindcijfer tussen 3 - 10. Mogador in de media. Eindcijfer tussen 4 - 10.

Uit eten in Gent. Gent biedt u een waaier aan mogelijkheden. Zijn gerechten worden met passie bereid. Of je nu ontbijt lunch diner of een snack wilt bestellen met Uber Eats is het simpel om nieuwe restaurants in de buurt te ontdekken in Gent.

Bekijk 122 onpartijdige beoordelingen van Mogador gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr. Mousstafel Bijlokevest 93 9000 Gent ma - za. Dit restaurant werd 22 keer bekeken de laatste 7 dagen. Pas dan zal je hem vragen naar de reden van zijn bezoek.

De Gouden Vork 2014 van DMcity Gent Zilver voor Mogador Gent Verschenen in demorgenbe op 06 11 2014. Restaurants in Gent. Je vindt het op Eetnu. Alle restaurants in Gent selectie.

De arabo-andalousische cultuur de verschillende mediterrane beschavingen de berberse en Afrikaanse tradities in Marokko komen zij alle samen in een mozaïek. Laat restaurants zien die actief veiligheidsmaatregelen treffen zoals hygiëneprocedures richtlijnen voor het dragen van mondkapjes en meer. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Mousstafel is een gezellig eethuis en praatcafé waar je aan een betaalbare prijs van traditionele Marokkaanse gerechten kan genieten.

09 224 39 15. Je zal je deur open doen voor elke vreemde en je zal hem gedurende 3 dagen onderdompelen in je gastvrijheid. 0900 uur tot 1230 uur - 1330 uur tot 1730 uur. In Restaurant Safi Safi deelt hij zijn kennis en liefde met al wie er open voor staat.

Mageleinstraat 8 9000 Gent Toon de ligging. Marokkaanse restaurants in Oost-Vlaanderen. Eindcijfer tussen 5 - 10. De beste Marokkaanse restaurants in Gent.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. 127 van 923 restaurants in Gent. Filter en zoek naar restaurants met cadeaubonnen.

Verse ingrediënten en typische kruiden zoals ras-el-hanout koriander komijn. Eindcijfer tussen 2 - 10. Mageleinstraat 8 Gent 9000 België 32 9 224 39 15 Website Menu uren toevoegen. Een oud Marokkaans gezegde luidt.

Mogador is een sfeervol nieuw Marokkaans restaurant in hartje Gent. Tot je echt gast bent geweest van een Marokkaanse familie heb je slechts de schaduw ervaren van de echte Marokkaanse gastvrijheid. Vegetarische tajine 14 Stoofpotje van diverse groentjes Tajine met kip 15 Stoofpotje van kip met gekonfijte citroen en olijven Tajine fassi 15 Stoofpotje van kip met gekonfijte ui rozijnen en amandelen. Marokkaans 9 Mediterraans 1 Snackbar 1 Waardering Eindcijfer tussen 1 - 10.

Reserveer je tafel online via tablebooker. Welkom bij Marokkaans restaurant Safi Safi in Gent De Marokkaanse keuken is van de grootste ter wereld. Ontdek het restaurant MIMOSA in Gent. 123 beoordelingen 114 van 767 restaurants in Gent - Marokkaans Mediterraan Midden-Oosters.

De arabo-andalousische cultuur de verschillende mediterrane beschavingen de berberse en Afrikaanse tradities in Marokko komen zij alle samen in een mozaïek. Bekijk 319 reizigersbeoordelingen op Tripadvisor van Marokkaanse restaurants in Gent. Griendeplein 2 9000 Gent. Dat is te danken aan de lange bewoningsgeschiedenis van het land en aan een verrijkende interactie van verschillende culturen.

Fotos beoordelingen menus en reserveer in één klikHARIRA CO - Marokkaanse - Oost-Vlaanderen GENT 9000. Op Pocketrestobe vind je informatie over elk restaurant brasserie bistro of eetcafe in Gent. 5-jan-2016 - Bij Marokkaans restaurant Safi Safi in Gent kan u proeven van de heerlijke Marokkaanse keuken met specialiteiten zoals tajine couscous tapas Zowel dagschotels als andere schotels worden altijd vers bereid in onze eigen keuken. Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen.

Meld uw restaurant aan. Alle Marokkaanse restaurants in Gent. Gent één van demooiste historische steden in Europa met de leukste restaurants. View about Moroccan Restaurants in Gent Belgium on Facebook.

1024 vind-ik-leuks 30 personen praten hierover 1043 waren hier. Restaurantgegevens bijwerken Een foto toevoegen. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie en wordt ook wel de Bloemenstad genoemd dankzij de vele bloem-en plantenkwekerijen die zich rondom de stad bevinden. Dat is te danken aan de lange bewoningsgeschiedenis van het land en aan een verrijkende interactie van verschillende culturen.

Laatste reservatie reservationTime geleden. Ontdek het restaurant HARIRA CO in Gent. Fotos beoordelingen menus en reserveer in één klikMIMOSA - Marokkaanse - Oost-Vlaanderen GENT 9000. Voeg toe aan favorieten.

Welkom bij Marokkaans restaurant Safi Safi in Gent De Marokkaanse keuken is van de grootste ter wereld. Ook mee nemen catering. Fotos beoordelingen menus en reserveer in één klikMohammed Ouazzi groeide op in die mozaïek van verschillende culturen en temidden van een grote gastronomische familie. 12u tot 14u en 18u tot 1u keuken open tot 22u M 0487 64 58 12 T 09 336 17 24 E infomousstafelbe.

Onze specialiteit is het verzorgen van maaltijden en feesten voor groepen zoals bvb trouwfeesten enz.


Pacha Mama Vegetarian Restaurant Ghent Restaurant Gent Hotels


Marrokaans Restaurant Gent Restaurant Gent


La Kasbah Marokkaans Restaurant In Brussel Restaurant Vegetarisch


Sarabande Gent Restaurant


Introductie Slogan Restaurant Thais


Restaurant En Cafe Faja Lobi In 2021 Restaurant Cafe Soepen

Post a Comment for "marokkaans restaurant gent"